Regentenkamer Leiden
Net dat beetje meer

Net dat beetje meer

Comfort is meer dan een goede nachtrust alleen

Persoonlijke aandacht

Luxe is; uitgerust ontwaken in bruisend Leyden

Voel u een echte Regent

Comfort is meer dan een goede nachtrust alleen

Persoonlijke aandacht

Comfort is meer dan een goede nachtrust alleen

Betaalbaar maatwerk

Gastenboek

Wij hopen dat u een fijn verblijf heeft gehad in één van onze hotels.
Uw mening is voor ons heel belangrijk en wij waarderen het zeer als u een bericht wilt achterlaten voor andere gasten.
Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond.

Bericht 11-20 van 81.
28-09-2014 13:39
Universiteit Leiden |
Heel fijn dat we op korte termijn bij jullie terecht konden. Ik heb goede verhalen gehoord over de locatie en de service dus we zullen de Regentenkamer zeker in gedachten houden als we nogmaals een zaal nodig hebben. Met vriendelijke groet, R. Denkers
12-08-2014 12:13
Stichting Counselling Nederland |
Op 3 juli j.l. hebben we voor het tweede jaar op rij in de Regentenkamer een kleinschalig counselling seminar gehouden voor onze Amerikaanse gasten. De prachtige ruimte, de heerlijke lunch en niet te vergeten de gastvrijheid en de goede verzorging door Lorenzo en het team, maakten het wederom een groot succes. Bedankt voor jullie inzet!
05-08-2014 12:56
Jeannette en Kurt |
Lieve Lorenzo en hele team, 14-07-14 ,was voor ons een unieke ervaring! Het begon een half jaar daarvoor met de voorbesprekingen met Lorenzo, wat hebben we gelachen! We wisten meteen dat we ons huwelijk op deze locatie wilden houden...prachtig! De dag zelf werd prima verzorgd door het hele team,we zijn uitermate tevreden! Dank aan iedereen, die het zo bijzonder voor ons hebben gemaakt! En inderdaad, bloemen zijn in de Regentenkamer helemaal niet nodig, het is een plaatje op zich! De huwelijksnacht in ,Het Huys van Leyden' is een aanrader!!De nabespreking met Gaston en Lorenzo op Curacao maakte het helemaal compleet! Kurt en Jeannette.
12-01-2014 21:00
Hanneke Tielen |
Beste Lorenzo, gisteren heb ik mijn 65ste verjaardag gevierd in de prachtige sfeervolle Regentenkamer. Ik had geen betere locatie in Leiden kunnen vinden. En ik vond het heel fijn dat je bereid was de wandeling twee keer te lopen. Mijn familie en vrienden hebben ervan genoten. De heerlijke lunch en de hartelijke ontvangst maakte mijn feestje compleet. Hartelijk dank!
10-07-2013 10:53
Marianne |
Beste Lorenzo/Lieve buurvrouw van Mie, We hebben genoten van de wandeling. Het weer was fantastisch, en we werden gegidst door een alerte vrolijke echte "leidse", die ons ook nog allelei wetenswaardigheden meedeelde. Het wijnarrangement en lunch waren prima verzorgd: mooi gedekte tafel in de stijlvolle zaal. Dankje wel voor je inzet.
11-06-2013 11:29
Universiteit Leiden |
Beste Lorenzo, Hartelijk dank voor de goede zorgen gisteren op ons colloquium. Iedereen was in de wolken van de ruimte! Wij waren bijzonder tevreden met alle steun en de prima borrel. Groet, Stijn
23-05-2013 15:35
Djoeke en Wander |
Beste Lorenzo, Dankjewel voor je onmisbare bijdrage aan de mooiste dag van ons leven. De zaal zag er schitterend uit, zowel bij de huwelijksceremonie in de ochtend, als het diner bij kaarslicht in de avond. Als gastheer ben je zeker 'above and beyond the call of duty' gegaan, zeker met al je hulp en energie gedurende de fotosessie. We zullen altijd met veel plezier en warmte terugdenken aan die regenachtige dag in mei. Driemaal hoera voor de man met het belletje. Bedankt!
17-05-2013 10:04
Hans |
Het moorddiner, in een prachtige ambiance, was een succes! We hebben veel plezier gehad. Het was spannend. Slechts 1 van ons gezelschap van 8 "verdachten" heeft de dader kunnen ontmaskeren. Een aanrader! Dank je wel. Vriendelijke groet, H & M 'De Lokatie'
12-02-2013 15:50
Fam Kraakman |
Beste Lorenzo, via dit berichtje willen wij je nogmaals hartelijk danken voor je/jullie inzet en begeleiding bij het feest van de 60ste verjaardag van Tim. Vriendelijke groet. M&T.
27-11-2012 19:51
Mw. Van den Akker |
Lieve Mensen, Mijn 60e verjaardag zal ik hopelijk nog lang blijven herinneren. Dank voor de gezellige lunch. Groetjes en liefs van Eveline